<<<Prima Pagina

 

Cursuri Organizate in cadrul Proiectului INSERT

<<<In cadrul Proiectul INSERT, AJOFM Ilfov deruleaza incepand cu luna Martie 2015 cursul de Administrator Imobile, curs de nivelul 2 cu un numar de 720 ore.

<<<In cadrul aceluiasi Proiect se recruteaza persoane pentru cursul de Ingrijitor batrani la domiciliu, curs de nivelul 1 cu un numar de 360 ore si care necesita persoane care au minim invatamant obligatoriu incomplet.

COMUNICAT PRESA LANSARE WEBSITE-URI

In cadrul proiectului INSERT-impreuna pentru o societate inclusiva

Contract POSDRU 165/6.2/S/140677

<<<Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu, in calitate de solicitant, in parteneriat cu Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti,Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Calarasi , SC INFO GRUP Giurgiu, Asociatia O_Ergatis Giurgiu, Umbria Training Center Italia si Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Teleorman implementeaza proiectul "INSERT IMPREUNA PENTRU O SOCIETATE INCLUSIVA", proiect cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,Axa prioritara 6 Promovarea incluziunii sociale Domeniul major de interventie 6.2. "Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii".

<<<In cadrul proiectului au fost dezvoltate 3 website-uri tematice, care promoveaza la nivel national conceptul de societate inclusiva si sprijina grupurile vulnerabile in demersul lor de a se integra pe piata muncii.

Website-ul www.societate-inclusiva.ro dezvoltat sub sloganul EDUCATIA ESTE BAZA PE CARE FIECARE POPOR ISI CLADESTE VIITORUL, in cadrul caruia sunt prezentate informaTii despre implementarea proiectului

Website-ul www.partneriat-transnational.ro care promoveaza abordarea parteneriala a implementarii conceptului de societate inclusiva

Website-ul www.dezvoltare-competente.ro care promoveaza conceptul de invatare de-a lungul vietii si sprijina grupurile vulnerabile in procesul de formare profesionala si orientare in cariera.

Conferinta de presa de lansare a website-urilor va fi organizata pe data de 26.11.2014 incepand cu ora 13 la sediul Centrului de sprijinire a afacerilor, situat in municipiul Giurgiu, str. 1 Decembrie 1918, nr.2 .

Responsabil comunicare

Sirbu Emilia

AJOFM Giurgiu

E-mail:ajofm@gr.anofm.ro