<<<Prima Pagina

Misiunea AJOFM Ilfov

Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca este o institutie ce ofera servicii diversificate in domeniul asigurarilor pentru somaj.

Activitatea globala a institutiei e orientata spre cautarea continua a unor noi cai de asigurare a cresterii calitatii vietii oamenilor prin ocuparea unui loc de munca cat mai bun.

Ne dorim, in continuare, ca serviciile pe care Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov le ofera personelor aflate in cautarea unui loc de munca sa constituie un sprijin real pentru acestea, atat in gasirea unui loc de munca adaptat nevoilor si asteptarilor lor cat si in pastrarea acestuia, printr-o mai buna informare si consiliere a acestora. De asemenea, ne dorim ca formarea profesionala, prin programele organizate (cursuri de formare profesionala adaptate cerintelor actuale ale pietei muncii) si facilitatile oferite (decontarea transportului, analize medicale gratuite, asigurarea unui loc de munca) sa constituie un punct de interes si sprijin in gasirea mai rapida a unui loc de munca.(Director Exec. Adj. - Iulian GAVRILESCU)